Rekenen (delen-vermenigvuldigen)

DELEN = VERMENIGVULDIGEN
In het schooljaar 2018/2019 vervolgen we de kenniskring rekenen. Dit zal het tweede jaar zijn. De kenniskring is bedoeld voor iedereen, van elk niveau op het gebied van rekenen. Zolang je ervoor open staat om behalve te halen ook informatie te komen brengen en bereid bent om vanuit een onderzoekende nieuwsgierigheid de bijeenkomsten voor te bereiden en daarop een terugkoppeling naar je team te geven. Omdat delen het nieuwe vermenigvuldigen is…
We willen naast een verkenning van de aanwezige theoretische kennis zeker ook aansluiten op de praktijk. Hoe maken we die vertaling? Waar lopen we tegenaan? Waar zijn we al sterk in? En hoe kunnen we hier door een kritische blik en het ontvangen van feedback verder in ontwikkelen?
We hopen dat de reeds deelnemende mensen, uit het eerste jaar, wederom komen om verdere verdieping mogelijk te maken. Natuurlijk gaan we daarnaast uit van nieuwe mensen met nieuwe/andere inzichten. Dus iedereen is welkom om aan te sluiten!
Middels de kapstok: de visie van Kindante (zie boekenkast Afas/Onderwijs/Kenniskringen), gaan we samen met de groep op zoek naar de onderwerpen die op dat moment het meest aanspreken. We bepalen samen de route.
Terug
Print