Rekenen (delen-vermenigvuldigen)

DELEN = VERMENIGVULDIGEN
In het schooljaar 2020/2021 vervolgen we voor het vierde jaar de kenniskring rekenen. De kenniskring is bedoeld voor iedereen, van elk niveau op het gebied van rekenen. Zolang je ervoor open staat om behalve te halen ook informatie te komen brengen en bereid bent om vanuit een onderzoekende nieuwsgierigheid de bijeenkomsten voor te bereiden en daarop een terugkoppeling naar je team te geven. Omdat delen het nieuwe vermenigvuldigen is…

We willen naast een verkenning van de aanwezige theoretische kennis zeker ook aansluiten op de praktijk. Hoe maken we die vertaling? Waar lopen we tegenaan? Waar zijn we al sterk in? En hoe kunnen we hier door een kritische blik en het ontvangen van feedback verder in ontwikkelen?
We zoeken ook de verbinding met andere ontwikkelingen als Gynzy iPads of hoog- en meerbegaafheid. Door toegang op een M-schijf kun je gebruik maken van alle informatie en kennis die we samen verzamelen.
Met de visie van Kindante als kapstok gaan we samen op zoek naar de onderwerpen die op dat moment het meest aanspreken. We bepalen samen de route!
Terug
Print