sponsorloop op BS De Bron

11 april 2018
Leerlingen Sem en Meike van BS De Bron in Neerbeek hebben in het kader van het thema ‘de handen uit de mouwen steken’ een bijzondere actie bedacht.
Ze zijn geboren in Taiwan en willen geld inzamelen voor kinderen in Taiwan die in een tehuis zitten en niet het geluk hebben gehad om -net als zijzelf- bij lieve adoptieouders terecht te komen. Op woensdag 11 april organiseerde BS De Bron in Neerbeek een sponsorloop. Leerlingen renden rondjes op de naastgelegen atletiekbaan om hiermee geld in te zamelen. De afgelopen week hebben alle leerlingen ook al geld ingezameld met diverse acties en hebben alle groepen geknutseld of optredens bedacht voor de oudermarkt aansluitend aan de sponsorloop. De leerlingen hoopten natuurlijk dat ze zoveel mogelijk geld zouden ophalen. In de meivakantie gaan Sem en Meike terug naar hun geboorteland en willen dan het geld overhandigen. Een prachtig initiatief!
De actie bleek een groot succes: in totaal is maar liefst 3777,71 euro opgehaald! Sem en Mieke zijn super trots en blij en kijken ernaar uit om het geld naar Taiwan te brengen.
Terug
Print