Feestelijke opening BSO Pluk! in Susteren

06 september 2018
De basisscholen In 't Park en de Springdonk, MIK en gemeente Echt-Susteren willen er samen voor zorgen dat in Susteren goed onderwijs en goede opvang aan alle kinderen wordt gegeven en geboden. Het doel: samen de doorgaande lijn voor kinderen nog meer inhoud geven.

Die samenwerking heeft ertoe geleid dat met ingang van dit schooljaar op beide basisscholen peuteropvang wordt geboden door MIK. Een nieuw aanbod op BS In 't Park, waar de ruimte voor de peuteropvang mooi is opgeknapt. Peuteropvang werd al ruimte tijd geboden op de Springdonk, en deze ruimte krijgt op korte termijn ook een metamorfose.

Daarnaast biedt MIK op ťťn centrale plek in Susteren voorschoolse en naschoolse opvang voor alle kinderen van de beide scholen.
Woensdag 5 september werd MIK BSO Pluk! feestelijk geopend. De locatie aan de Beatrixlaan in Susteren heeft de afgelopen periode een make-over gekregen. Het ziet er prachtig uit en alle kinderen, ouders, opa's en oma's waren welkom om een kijkje te komen nemen en er een leuke, gezellige middag van te maken. In een mooie, oude bus kon men een ritje maken langs de scholen en er waren tal van activiteiten voor de kinderen. Een goede start voor een mooie samenwerking!

Terug
Print