En de nieuwe naam is…

Afgelopen periode heeft basisschool Kerensheide haar visie, missie en kernwaarden herijkt. Al snel werd duidelijk dat de naam Kerensheide niet meer passend genoeg was voor hetgeen zich binnen en buiten de muren van de school afspeelt. Bij deze nieuwe visie, aanpassingen in het gebouw en toekomstplannen voor de speelplaats hoort een naam die recht doet aan waar dit kindcentrum voor staat. Een naam en bijpassend logo die vanaf vandaag bekend zijn gemaakt: kindcentrum Bonjour!

KC Bonjour! is een kindcentrum waar kinderen, ouders en partners een warm welkom worden geheten. Een plek waar we de wereld om ons heen onderzoeken. Waar goed onderwijs wordt gegeven. En waar we elkaar respecteren en op een fijne manier met elkaar omgaan, zodat iedereen zich gehoord en gezien wordt. Op KC Bonjour! is een hoge mate van betrokkenheid te zien en hier wordt de rugzak gevuld met kennis en vaardigheden. Er wordt een houding ontwikkeld die een mooie bijdrage kan leveren aan de wereld om ons heen. En bovenal maken we op KC Bonjour! van elke dag een GOEDE DAG!

Het logo laat zien waar KC Bonjour! voor staat: de vogeltjes staan voor de verbinding buiten-binnen en de verbinding met elkaar (we doen het samen). De bolletjes geven weer dat iedereen anders is (en mag zijn). De ronde vorm geeft weer dat elke keer dat de cirkel rond is, we weer aan een nieuwe (goede) dag gaan beginnen. En als je goed kijkt, lijkt de lijn onder het logo op een glimlach..

Meer berichten lezen

Vorige
Volgende