Kindante is genomineerd voor Vitaalste werkgever van Limburg!

We zijn trots jullie te kunnen vertellen dat Kindante is genomineerd voor de “Award vitaalste werkgever Limburg 2022” georganiseerd door Netwerk Vitaal Limburg.De vakjury heeft op 3 niveaus beoordeeld:

  • Vitaliteit in de organisatie als geheel; heeft de organisatie vitaliteit verbonden aan een missie en dit uitgewerkt in een strategie?
  • De aanwezigheid van een vitale cultuur met de elementen leiderschap, vertrouwen en werkgeluk
  • Het aanbod van interventies en vitale activiteiten

Over de genomineerden geeft de jury het volgende aan “Deze organisaties zijn er het meest in geslaagd om een vitale cultuur te verbinden met wat iedere medewerker nodig heeft om gelukkig het werk te kunnen uitvoeren”.

Ook heeft de jury benadrukt dat het thema vitaliteit nog niet ‘af’ hoeft te zijn. Het gaat erom het waarom en hoe en de verbinding hiertussen inzichtelijk te maken. Dus geen korte termijnvisie, maar structureel inbedden in onze organisatie.

Begin september wordt er een bedrijfsfilm opgenomen en krijgen we bezoek van de vakjury. Hierna is het mogelijk om te stemmen! Op 22 september vindt de uitreiking plaats. De concrete details zijn nu nog niet bekend, maar zullen we uiteraard zodra dat kan met jullie delen.

Help jij Kindante mee door jouw stem uit te brengen en het bericht te delen? Nu we genomineerd zijn, willen we die award natuurlijk ook winnen! Meer informatie lees je op:
https://www.noordlimburgbusiness.nl/lees-meer/nieuws/24157/finalisten+bekend+voor+award+vitaalste+werkgever

Meer berichten lezen

Vorige
Volgende