ICT

Kindante heeft kwaliteit van onderwijs hoog in het vaandel staan.
ICT (Informatie en communicatietechnologie) kan hierbij een krachtig middel zijn om leren - toegespitst op de individuele capaciteiten en behoeften, plaats en tijdsonafhankelijk - mogelijk te maken.
Kindante beschikt over een bestuursnetwerk, verbonden middels hoogwaardige glasvezelverbindingen. De organisatie is voorzien van een Office-365-cloud, Intranet, premium hardware en een aantal standaard softwarepakketten. Communicatief wordt digitaal samenwerken gestimuleerd en presenteren scholen zich transparant naar hun stakeholders met moderne websites, ouderportalen en/of Social Media.
Data worden in slimme toepassingen als sturingsinformatie gebruikt en ICT-ondersteuning bij Onderzoeken en Ontdekkend leren zorgt voor nieuwe uitdagingen in onze scholen evenals gepersonaliseerd leren met behulp van iPads.
Dat alles veilig kan en moet, wordt in een privacyverklaring, gedragscode ICT en social-media-protocol beschreven en uiteraard heeft Kindante ervoor gezorgd dat privacygevoelige informatie van kinderen, ouders en medewerkers volgens de wet van de AVG wordt beschermd.
Terug
Print