BS Leyenbroek

Over de school

Leyenbroek is een eigentijdse, katholieke basisschool. Door een sterk pedagogisch beleid en goede samenwerking met kind- en maatschappelijk partners, willen we de ontwikkeling van elk kind voorop stellen.
Een plek waar we elke dag kinderen ontmoeten die we een krachtige omgeving bieden waar spelen, leren, ontspanning en inspanning hand in hand gaan. Door zelfvertrouwen te stimuleren, proactief in het leven te staan, talent aan te moedigen en te luisteren naar elkaar, kunnen we betekenisvol samenwerken.

We willen een totaalaanbod realiseren dat recht doet aan verschillen tussen kinderen en gaan we juist uit van die verschillen. Elk kind heeft kwaliteiten en dat betekent dat we samen, met en van elkaar kunnen leren. Verschillen zijn kansen.

Daarmee hebben we een manier gevonden om leerlingen zelfvertrouwen, waarden en vaardigheden mee te geven die nodig zijn voor de samenleving van vandaag en morgen.
Het kleurt de dagelijkse praktijk van onze school en helpt onze kinderen te ontdekken en verder te ontwikkelen wie ze zijn.

Contactgegevens

BS Leyenbroek

Leyenbroekerweg 105, 
6132 CD
 Sittard
046-4513138
Bertie Martens en Ronald Kooi
Youri Wessels
BRIN: 07VS

Andere scholen in

Vorige
Volgende