Kom jij werken bij Kindante?

We bieden toekomstgericht basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs

Inleiding

Voor ons is onderwijs een middel om een hoger doel te bereiken: het bevorderen van de ontwikkeling van alle kinderen tot participerende burgers, die het leven elke dag een beetje beter maken. We laten kinderen hun talenten ontwikkelen en inzetten. Dit doen we met toegewijde medewerkers, en met een mensgerichte houding. Vandaag én morgen.

Werken bij Kindante betekent dat jij het verschil kan maken. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar het werk komen en we gunnen iedere medewerker werk dat bij hem of haar past, op de plek waar medewerkers hun talenten en ambities het beste waar kunnen maken. Kortom: we streven ernaar dat de juiste persoon op de juiste plek zit. Kindante investeert in vitale medewerkers, die het beste uit zichzelf halen. We stimuleren het inzetten en benutten van ieders talenten en dat medewerkers continu in ontwikkeling zijn. Intrinsiek gemotiveerde medewerkers maken Kindante als organisatie krachtig, weerbaar en toekomstbestendig.

Onze cultuur. Jouw cultuur?

Kiezen voor Kindante is kiezen voor een werkgever die oog heeft voor de ontwikkeling van kinderen én van medewerkers.

Bij Kindante staan eigenaarschap, initiatief en eigen verantwoording centraal; bij kinderen en bij medewerkers.

Samen zijn we in ontwikkeling en dagen we je uit om kinderen het onderwijs te geven wat ze verdienen.

Het Kindante DNA

Ben jij in staat het beste uit jezelf én uit onze kinderen te halen?

Jij gaat op een van onze scholen of kindcentra de leukste kinderen voorzien van eigentijds onderwijs. Kindante streeft ernaar een hoger doel te bereiken, ‘onze’ kinderen zich te laten ontwikkelen tot participerende burgers, die het leven elke dag een beetje beter maken. Ben jij de intrinsiek gemotiveerde leraar die deze uitdaging aandurft?

Via Start People solliciteer je bij Kindante. Kindante en Start People hebben hun krachten gebundeld ten aanzien van werving & selectie. De medewerkers van Start People zijn helemaal wegwijs binnen Kindante en weten precies wie we zoeken, wat we jou kunnen bieden en op welke school of kindcentrum jij het beste tot je recht komt. Start People doorloopt samen met jou het hele proces; van kennismaking tót het moment dat je in dienst komt bij Kindante.

Tijdens het hele proces laten zij jou zien wie Kindante is, kom je door middel van een persoonlijksheidstest erachter wat jouw drijfveren zijn en hoe en op welke plek die het beste tot zijn recht komen. Je wordt intensief begeleid richting elk gesprek zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via kindante@startpeople.nl óf bel naar Laura Caquelein, recruiter Start People via 06-83247321

Maak jij Kindante trots?

Word leraar bij Kindante!

Wil je solliciteren bij Kindante? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Deze sollicitatieprocedure geldt voor leraren. Voor andere vacatures kijk je op onze website werkenbijkindante.nl

Ik wil naar de