KC Aelse bovenbouw

Over de school

Kindcentrum Aelse is het bruisende, educatieve centrum van Elsloo. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen.

Wij vormen een hart van een ecosysteem waarin kinderen precies krijgen wat nodig is om te groeien en te bloeien. Daarom is onze slogan: Groeien met je hart en hoofd. Kindcentrum Aelse is de plek en het onderwijsmodel waar we uitgaan van individuele kinderen, hun behoeftes en talenten. Wij zien graag kinderen met eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing die hun eigen gedrag kunnen evalueren en bijstellen vanuit gezamenlijke principes en waarden.

Wij zijn één gezamenlijk kindcentrum en bieden innoverend basisonderwijs aan dat bepalend is voor alle elementen van de school. Wij denken aan kennisbronnen rond kinderen, waardoor kinderen een adaptief arrangement krijgen aangeboden. Op elk gewenst moment in hun ontwikkeling. Wij realiseren een veilige omgeving, met een ‘durf te vragen’ cultuur en bieden kinderen aan wat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. Wij zijn een school waar onderzoek en leren centraal staat en waar er zorg is voor ieder kind. Meer hierover kunt u lezen in de schoolgids op onze website.

Contactgegevens

KC Aelse bovenbouw

Bandkeramiekstraat 8, 
6181 CL
 Elsloo
046-4360852
Rick Roelofs
BRIN: 04XL

Andere scholen in

Vorige
Volgende