Kindante heeft aandacht voor de financiële fitheid van onze medewerkers

Vitale medewerkers staan aan de basis van goed werkgeverschap. Het is daarom niet voor niks een van de vier thema’s in onze strategische koers. Je bent vitaal als je energie en veerkracht hebt, als je je fit voelt en lekker in je vel zit. Gezond eten, bewegen, goed voor je geest zorgen en balans vinden in wat je doet, dragen bij aan een vitaal leven. Maar ook je financiële situatie kan een belangrijk aspect zijn in het wel of niet vitaal voelen.

De huidige hoge inflatie en fors gestegen energieprijzen kunnen impact hebben op je financiële situatie. Daarom wil Kindante als goede werkgever aandacht geven aan de financiële fitheid van onze medewerkers. Als geldzaken nu en voor de toekomst op orde zijn, verlaagt dit geldstress en vergroot dit het werkgeluk. En dat is wat Kindante wil bereiken.

 

Kindante biedt onze medewerkers daarom een pakket aan ondersteuning op dit gebied. Van een samenwerking met DifFit waar medewerkers via een telefonische helpdesk anoniem terecht kunnen met vragen tot een webinar, gegeven door Rabobank in samenwerking met MIK & PIW Groep. Van persoonlijke ondersteuning van een budgetcoach tot de mogelijkheid tot contractuitbreiding (uiteraard in overleg met de leidinggevende). Samen dragen we eraan bij dat iedereen financieel fit blijft of wordt!

Meer lezen over de uitvoering van de strategische thema’s

Vitaliteit op SBO de Horst

Vitale medewerkers staan aan de basis van goed werkgeverschap. Het is daarom niet voor …

Lyan Schreurs

“Ik ben begonnen als leerkracht, daarna Intern Begeleider geworden, waarna ik de kans kreeg …

Uniek leiderschapstraject maakt het verschil

Het primair onderwijs heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat ontwikkelingen doorgemaakt. Denk aan het …