KC De Loft

Over de school

We bieden een rijke leeromgeving en een goede plek waar gelukkig zijn belangrijk is. Want gelukkig zijn is de basis om het beste uit jezelf te halen. Een plek om te leren, te spelen en te bewegen. Iedereen krijgt de mogelijkheid om eigen keuzes te maken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen om nu deel te kunnen nemen en voorbereid te zijn op de toekomst.

We zijn een kindcentrum dat groot is in ontwikkeling en persoonlijk in aandacht. We kijken buiten de muren van ons kindcentrum en brengen buiten naar binnen. We ontdekken samen de wereld en de maatschappij en welke plek ieder hierin heeft. We bieden een veilige omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen. Fouten maken hoort bij onze ontdekkingstocht. We kijken naar wat ieder nodig heeft en zijn er voor elkaar. We zijn actueel en bij de tijd en spelen in op een steeds veranderende omgeving.

Onze kernwaarden

Avontuurlijk

We bieden een rijke leeromgeving waar leren en spelen en bewegen samengaan. We halen buiten naar binnen en andersom. Kindcentrum De Loft heeft een natuurlijke uitstraling waar iedereen zich thuis voelt. Verwonderen en leren ontdekken horen bij ons.

Dynamisch

Iedereen krijgt de mogelijkheid om eigen keuzes te maken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. We gaan uitdagingen niet uit de weg en durven buiten de gebaande paden te gaan om iets nieuws te ontdekken. We kijken met regelmaat of datgene wat we doen nog past in de tijd en omgeving waarin we leven en veranderen waar dat nodig is.

Respectvol

We gunnen iedereen een goede plek waar gelukkig zijn belangrijk is en waar we samen kunnen zijn en samen kunnen leren en spelen. We kijken goed naar wat iedereen nodig heeft en maken gebruik van elkaars unieke kwaliteiten. We zijn samen onderweg, letten op elkaar en zijn open en eerlijk.

Contactgegevens

KC De Loft

Berkenlaan 52, 
6133 WZ
 Sittard
046-4513149
Bertie Martens en Ronald Kooi
Ivo Geurts
BRIN: 03GW

Andere scholen in

Vorige
Volgende